Kérdőíves pénzkeresés

Online kérdőív készítő oldalak

2019. március 17. -

googleurlapok.pngA neten nagyon sok olyan oldal van, ahol ingyenesen készíthetsz kérdőíveket. Bár ez a blog elsősorban a kérdőív kitöltőknek szól, mivel kitöltőként van tapasztalatom a különböző oldalakkal, pár szót most ezekről is írok.

Én alapvetően a Google rendszerét szoktam használni, ami Google Űrlapok névre hallgat. Lehetőség van benne különböző fajta kérdéseket feltenni, elágazásokat csinálni és mindenféle mást, amire az embernek egy kérdőívben szüksége lehet. A válaszokról különböző statisztikákat készíthetünk, és a Google szerkesztő rendszerében könnyel el tudjuk érni őket. Mivel a Google rendszerét sokan ismerik, a válaszadási arány is jó lehet, hiszen nem kell semmi újat megtanulniuk a kitöltőknek, egy már ismert felület fogadja őket. Plusz előny lehet, hogy sok különböző nyelven elérhető a felület. Kérdőív kitöltéseim során azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan használják ezt a rendszert. Alapvetően tehát én is ezt ajánlom.

A Google rendszerén kívül vannak más kérdőív készítő oldalak is. Ezek általában részben szintén ingyenesek, de bizonyos funkciókért pl. személyre szabott logóért már fizetni kell. Mielőtt döntesz, hogy melyiket használod, érdemes többet is kipróbálni. Ilyen kérdőív készítő oldalak a teljesség igénye nélkül: Online-kérdőív.com, Survio, Kérdőívem, Bee Satisfaction, Ripet, SurveyNuts, Unipoll.

Ha szívesen inspirálódnál mások kérdőíveivel, és akár pénzt is keresnél azok kitöltéséért, kattints erre a linkre, és regisztrálj a kérdőíves oldalakra!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása