Kérdőíves pénzkeresés

Kérdőíves nyereményjáték oldalak

2019. május 17. -

nyeremenyjatek.jpgA neten sok olyan oldal van, ahol pénzt kereshetsz a véleményeddel, emellett azonban akadnak olyan weblapok is, ahol nyereményjátékban vehetsz részt a kérdőívek kitöltéséért cserébe. Ez utóbbiakról jóval kevesebb szó esik, mert a legtöbben érthetően inkább a biztos pénzért dolgoznak. Ha azonban szívesen próbára tennéd a szerencsédet, és megpróbálnál valamilyen nagyobb dolgot nyerni, érdemes lehet a nyereményjáték oldalakat is megnézni.

Nekem személy szerint egyik ilyen oldallal sincs tapasztalatom, ezért nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak, mennyire működnek jelenleg is, én is csak azt látom, amit az oldal megtekintése után bárki, így dönts te róla, hogy megbízol-e az oldalban.

Kérdőív nyereményjáték oldalak:

Netpanel
Ezen az oldalon a nyereményjátékokban való részvétel mellett januártól már pénzt is lehet keresni. Az oldal jelenleg is működik, és sokan használják.

Véleményjáték
Jelenleg (május) még csak a januári nyertesek vannak kiírva, ezért nem tudom, hogy mennyire aktív.

Itt elmondhatod
A cikk írásakor épp vége lett egy nyereményjátéknak, remélhetőleg hamarosan indul új.

Nyereménysziget
Az oldalon több nyeremény is fel van sorolva, de dátumot nem találtam hozzájuk. A láblécben 2014-es copyright dátum van, ezért érdemes tájékozódni, mielőtt kérdőívezni kezdesz.

Sok kérdőíves nyereményjáték nem a fentiekhez hasonló gyűjtőoldalon található, hanem egyes cégek hozzák létre a saját weblapjukon vagy Facebook oldalukon. Ha érdekelnek az ilyen lehetőségek, ebben a cikkben találsz tippet arra, hogyan legyél naprakész velük kapcsolatban.

Ha a nyerési esély helyett szeretnél fix pénzt keresni kérdőívek kitöltésével, nézd meg ezeket az oldalakat! A linkelt listában szereplő lehetőségeket én is teszteltem, így a blogban sokról megtalálod a személyes tapasztalataimat is.

süti beállítások módosítása