Kérdőíves pénzkeresés

Kérdőív kitöltés ajándékért, nyereményért

2019. február 05. -

velemeny.jpgA neten számtalan olyan oldal van, ahol pénzt fizetnek a kérdőívek kitöltéséért (a legjobbak listáját itt találod), de természetesen olyan is van, ahol ehelyett inkább ajándékokat adnak vagy nyereménysorsoláson veszel részt. Ez utóbbiakról szólnék most néhány sort.

Korábban már írtam a Netpanelről, ahol sorsoláson vehetsz részt a kérdőívek kitöltéséért cserébe. Sok pénzfizető oldalnál is van olyan opció, hogy pénz helyett inkább valamilyen utalványt kapsz, és ilyenkor általában egy kicsit még jobban is jársz, mintha pénzt kértél volna. Ez nagyon jól jöhet akkor, ha olyan helyre ajánlják az utalványt, ahol amúgy is vásárolnál, így kifizetés előtt érdemes jól megnézni az opciókat.

A kérdőíves nyereményjátékok többsége azonban nem egy-egy kérdőíves oldalhoz kapcsolódik, hanem maga a kérdőívet kiíró cég írja ki őket, így nem egy helyre összegyűjtve, hanem össze-vissza találhatóak. Ezek megtalálásához segít a Google Alerts szolgáltatása, ahol be lehet állítani, hogy bizonyos kulcsszavakra értesítést kérsz, ha új tartalom érkezik. Ha beállítod a "kérdőív nyereményjáték" kifejezést, vagy valami más hasonlót, akkor máris e-mail értesítéseket kapsz az új lehetőségekről.

Ha pedig a nyeremények helyett biztos pénz vagy utalvány érdekel, nézd meg ezeket az oldalakat.

süti beállítások módosítása