Kérdőíves pénzkeresés

Mennyit lehet keresni kérdőívekkel?

2019. szeptember 08. -

penzkereses.jpgTöbben reklámozzák úgy a kérdőíves oldalakat, mintha ezekből meg lehetne élni vagy "netes milliomos" lehetnél általuk, azonban nem érdemes bedőlni az ilyen ígéreteknek. Magyarul kevés kérdőíves oldal van, és kevés elérhető kérdőív. Ha tudsz angolul, az némileg segít a helyzeten, de még így is nagy hátránnyal indulsz az amerikai vagy angol kérdőívezőkkel szemben, mivel nem minden angol nyelvű oldalakon fogadnak Magyarországról regisztrációkat, és ha fogadnak is, akkor is kevesebb kérdőív érhető el nekünk, mint számukra.

Amerikában hallani olyanokról, akik kérdőívezésből élnek meg, ők azonban rengeteg oldalra vannak regisztrálva, és nagyon sok kérdőívet töltenek ki - ez Magyarországról sajnos nem elérhető cél. Itthon még a legjobb esetben is csak kiegészítő bevételként érdemes ezekre az oldalakra gondolni - annak viszont nagyon jók lehetnek.

A blogban több oldalhoz is írtam tippeket, például itt és itt, valamint van egy rendszeresen frissített bejegyzésem a legjobb kérdőíves oldalakról is. Ha valaki tud angolul, mindenhova regisztrál és követi a tippeket, akkor hosszabb távon jó esetben havi 5 számjegyű bevételre tehet szert. Ez reális elvárás lehet Magyarországról is.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása