Kérdőíves pénzkeresés

TGM panel regisztráció

2019. szeptember 18. -

tgmp.pngA TGM panel egy viszonylag új magyar nyelvű kérdőíves oldal, amire itt tudsz regisztrálni.

Az oldal még fejlesztés alatt áll, és néha előfordulnak kisebb hibák, de megéri regisztrálni rá, mert rendszeresen vannak kérdőívek (bár értesítést nem nagyon küld, meg kell nyitni, és időnként frissíteni az oldalt, így lehet sok kérdőívet találni), és megbízhatóan fizet.

A regisztráció a legtöbb esetben teljesen egyszerűen, gond nélkül működik, néha azonban előfordul, hogy valaki problémára panaszkodik. Két gond szokott lenni:

  • Nem működik a link, valamilyen hibát jelez. Ez a probléma olyankor is jelentkezni szokott egyes embereknél, amikor másoknak teljesen jól működik az oldal, ezért nem nagyon tudni, hogy miért van. A megoldás az lehet, ha megpróbálsz másik böngészővel, vagy másik számítógépről, esetleg mobiltelefonról (nem ugyanazt a wifit használva, mint a rendes gépeddel) regisztrálni. Valamelyikkel valószínűleg működni fog, és utána már nem lesz gondod az oldallal.
  • Nem fogadja el az e-mail címedet. Ilyen probléma Gmail esetén sosem szokott jelentkezni, de egyes speciális karaktereket, például a @ jel után kötőjelet tartalmazó címeknél megjelenhet ilyesmi hibaüzenet. Ebben az esetben érdemes egy Gmail-es email címmel vagy valamilyen másik címmel próbálkozni (ha nincs ilyened, gyorsan regisztrálhatsz egyet, és utána átirányíthatod az oda érkező leveleket a meglévő postafiókodba).

Remélem, tudtam segíteni! Regisztrálj itt!

Ha pedig érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása