Kérdőíves pénzkeresés

Testable Minds - miért az egyik legjobb kérdőíves oldal (vélemény)

2019. október 20. -

testable.pngA Testable Minds az egyik legjobban fizető kérdőíves oldal. Ebben a cikkben inkább arról szólnék pár szót, hogy miért is a kedvencem. Elöljáróban megjegyzem, hogy az oldal angol, így ha nem tudsz angolul, akkor sajnos nem tudsz mit kezdeni vele.

A legtöbb kérdőíves oldalon cégek kérdéseire kell válaszolni, akiket az érdekel, hogy hogyan tudnak többet eladni a termékeikből. Emiatt a kérdések általában nem túl érdekesek, arról szólnak, hogy milyen gyakran nézel TV-t, milyen gyakran vásárolsz mosóport és hasonlók. Ez lehet, hogy az első alkalommal még egy picit érdekel, de egy idő után már nagyon unalmas lesz.

A Testable Minds-on ezzel szemben tudományos kutatásokban vehetünk részt, így a kérdések sokkal érdekesebbek. Általában pszichológiai játékokban és hasonlókban lehet részt venni. A legtöbbön még akkor is részt vennék, ha nem fizetnek érte - IQ játékok, gondolatkísérletek és más érdekességek. Nem csak ők nyernek a kérdőívekkel, te is megtudhatsz magadról dolgokat, olyan, mintha önismereti teszteket töltenél ki.

Egy másik előnye az oldalnak a fizetség - a többi kérdőíves oldalhoz képest igen jó órabért lehet elérni.

Végül érdemes megemlíteni azt is, hogy a legtöbb kérdőíves oldallal szemben itt általában nem fontos a válaszadó nemzetisége (a pszichológiája mindenkinek ugyanaz. :) - emiatt jóval több kérdőívet kaphatsz, mint más oldalakon.

Ha megtetszett az oldal, regisztrálj ide kattintva! Ha pedig más jó kérdőíves oldalak is érdekelnek, nézd meg a róluk szóló összeállításomat!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása