Kérdőíves pénzkeresés

TGM panel Hungary

2019. október 28. -

tgmpanel.pngA TGM panel egy számtalan országban jelen lévő kérdőíves oldal, ami jó pár hónapja megérkezett Magyarországra is. Ez alatt az idő alatt volt idő tesztelni, így kiderülhetett, hogy mennyire működik a magyar változata.

A TGM panel számára nagy nemzetközi szolgáltatók biztosítják a kérdőíveket, így nekik nem kell közvetlenül ügyfeleket felhajtaniuk. Ennek köszönhetően már az első napoktól rengeteg kérdőív volt elérhető a magyar felületen, néhány naponta jelentek meg az újabb lehetőségek. A kezdeti roham folyamatosan kitartott, így az oldalon azóta is rendszeresen tudok kitölteni kérdőíveket, ugyanakkor ehhez naponta meg kell látogatnom, mivel értesítéseket nem nagyon szoktam kapni róluk.

Induláskor volt néhány furcsa fordítás a magyar változatban (ez sok hasonló oldalra jellemző, de a TGM panel az átlagnál jobban teljesített), és ugyan még mindig vannak magyartalan részek, de foglalkoznak az oldallal, az indulás óta javult a magyar szöveg.

Az oldal rendszeresen, megbízhatóan és gyorsan fizet, így összességében elmondható, hogy a TGM panel Hungary a jobb kérdőíves oldalak közé tartozik, megéri csatlakozni hozzá.

Ha érdekelnek más jó kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása