Kérdőíves pénzkeresés

Opinion Hero

2019. november 06. -

opinionhero.pngAz Opinion Hero egy magyar nyelvű kérdőíves oldal, ami pénzt fizet a véleményedért. Ugyanaz a cég áll mögötte, mint a Mobrog mögött, és ha az előbbibe már regisztrálva vagy, akkor ide már nem tudsz, mert egyszerre csak az egyik oldalnak lehetsz a tagja. Mivel a Mobrog ismertebb, ha később a cég esetleg valamiért úgy dönt, hogy csak az egyik oldal marad fenn, akkor valószínűleg ez fog megszűnni, ezért én a kettő közül inkább azt használom (a kifizetési szabályok megegyeznek), és neked is inkább ezt tanácsolom.

Ha valamiért mégis inkább ezt az oldalt használnád, a regisztráció egyszerű és gyors. Mivel a kifizetés később a regisztrációkor megadott e-mail címre megy, fontos, hogy ugyanazt a címet használjuk, ami a PayPal (vagy Skrill) címünk.

Az e-mail cím ellenőrzése után egy 5 perces rövid felmérésen kell részt venni, aminek során alap profiladatokat adunk meg. A Saját profil menüpontban is megadhatunk magunkról további információkat. Ez szükséges ahhoz, hogy később releváns felméréseket tudjanak küldeni nekünk.

A kérdőívek mellett terméktesztelési és próbavásárlási feladatok is lehetnek az oldalon (a részvétel soha nem kötelező), de ezek inkább a külföldi változatára jellemzőek, Magyarországon inkább kérdőívek vannak.

A kifizetési limit, és a felső plafon is 1500 Ft, azaz pontosan ennyi pénzt lehet csak kikérni, de ezt akár naponta 2 alkalommal is megtehetjük. Az oldal PayPal-ra és Skrill-re fizet (kikérés után elvileg másfél órán belül meg is érkezik a pénz), vagy dönthetsz úgy, hogy a keresetedből egy fát ültessenek, és online figyelhesd a növekedését.

Az Opinion Hero megbízható oldal, nem kell attól tartani, hogy ne fizetnék ki a munkádat, de a Mobrog jobb választás.

Ha pedig érdekelnek más kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása