Kérdőíves pénzkeresés

Próbavásárlás vélemény

2019. november 07. -

probavasarlas.pngA próbavásárlás lényege, hogy a próbavásárló hagyományos vevőnek álcázva magát bemegy a kiszemelt üzletbe, és vásárol, segítséget vagy információt kér, a tapasztalatairól pedig utólag beszámol a megrendelőnek. Egyes próbavásárlások nem személyesen, hanem telefonon, levélben vagy chaten történnek.

Próbavásárlói munkát sok magyar oldal is hirdet. Ezek általában nem teljes munkaidős állások, hanem eseti megbízások egy-egy adott feladatra, a fizetés pedig a munka jellegétől, nehézségétől függően változik. Az oldalakra bárki regisztrálhat, nem szükséges különösebb szaktudás, bár egyes helyeken az angol nyelv ismeretét megkövetelik.

Mivel sokan jelentkeznek próbavásárlói munkára, és a feladatok száma korlátozott, egy-egy cégtől általában csak ritkán kap megbízást az ember. Emiatt érdemes több helyhez csatlakozni, illetve regisztrálni az ide kattintva elérhető kérdőíves oldalakra is, amiknél otthonról, a cégek felkeresése nélkül mondhatod el pénzért a véleményedet egy-egy termékről vagy szolgáltatásról. Ezekkel együtt már rendszeres bevételre is szert lehet tenni.

Magyar próbavásárló cégek:

Helion Research (a nyelvet át lehet állítani magyarra, csak akkor kapsz meghívásokat, ha a profilodat teljesen kitöltöd)

iShopFor Ipsos

Phantom Shopping

Client First

Mystery Shopper

Globis

International Service Check

Mystery Visit

+ Magyar kérdőíves oldalak

süti beállítások módosítása