Kérdőíves pénzkeresés

Ebuno vélemény

2019. november 08. -

ebuno2.pngFrissítés 2020. november 23.: Az oldal megújult, az ingyen pontok és a játékok megszűntek. :( A kérdőív választási rendszer szerencsére megmaradt.

Az Ebuno egy magyar kérdőíveket küldő, angol felületű oldal, ahol pénzre váltható pontokat kapsz a válaszaidért.

A regisztráció gyors, az élesítéshez szükséges e-mail azonban nekem a Spam mappában landolt, ezért érdemes ott is megnézni, és beállítani, hogy a későbbiekben ne kerüljenek a leveleik a Spamek közé.

A regisztráció után rögtön elérhető egy 100 pontot érő, 1 perc alatt kitölthető kis bemutatkozó kérdőív (a többi kérdőív magyar, ez az első azonban angol. A következőket kérdezi: 1. Honnan hallottál az oldalról? 2. Próbáltál már korábban pénzt keresni kérdőívekkel? 3. Mennyi pénzre számítasz egy-egy kérdőív kitöltéséért? 4. Megígéred, hogy nem csalsz? 5. Szoktál online szerencsejátékokat játszani?) . 100 pont $1-nak felel meg, a kifizetési limit eléréséhez pedig legalább 1000 pontot el kell érnünk.

A Dashboard-on a kérdőívek aszerint vannak csoportosítva, hogy mennyire nehéz bekerülni a célcsoportjukba. Ez azért hasznos, mert előre sejtheted, hogy számítanod kell-e arra, hogy az első pár kérdés után kiderül, hogy mégsem vagy jó a kérdőív kitöltésére. Az ilyesmik elkerülésében természetesen itt is segíthet, ha a profilodat minél alaposabban kitöltöd (a kérdések magyar nyelven vannak, a teljes kitöltésért 50 pont jár).

ebunofreepoints.pngA kérdőívek aszerint is kategorizálva vannak, hogy mennyire hosszú idő kitölteni őket. Fontos, hogy a két kategorizáció különböző kérdőíveket tartalmazhat. Nálam megjelent például egy 35 perces kérdőív, amire közepesen nehéz bekerülni, és más nem volt a bekerülés szerinti listában, de ha idő szerint néztem, akkor elérhető volt egy 4-8 perces kérdőív is. Érdemes tehát külön figyelni mindkettőt.

Az új lehetőségekről böngésző értesítést kérhetünk, ehhez a jobb alsó sarokban lévő kis harang ikonra kell kattintani.

Az oldalon 3 óránként aktív lesz egy gomb, amire rákattintva 2 ingyen pontot kapsz ($0.02). (A cikk megírása óta ez változott, most épp óránként ad 1 ingyen pontot, nem tudom, hogy milyen gyakran fognak ezen változtatni.). Érdemes az oldalt rendszeresen felkeresni, mivel hosszú távon ezzel a gombbal is sok pénz összejöhet, és nem szükséges hozzá se reklámot nézni, se bármi mást csinálni, egyszerűen csak a gombra kell kattintani.

A Games menüpontban játékok is találhatóak, amikkel pontokat nyerhetsz. A Coinflip játékon 2-1000 pont között rakhatsz fel pénzt, és ha eltalálod, hogy fej vagy írás jön ki, akkor megduplázza a felrakott pontokat. A Crack the Vault-al való játék 2 pontba kerül, és 100 pontot nyersz, ha eltalálod a zár kódját (több pontért egyszerre több számmal is próbálkozhatsz csak meg kell adnod, hogy mettől meddig próbálnád ki a számokat). A Slot Machine-nal a pénzedet megduplázhatod, vagy akár ennél is jobban megtöbbszörözheted, a főnyeremény a feltett pénz 100-szorosa. Érdemes lehet legalább az ingyen pontjaidat felrakni néha egy-egy játékra, hiszen ha szerencséd van, sokkal gyorsabban elérheted a kifizetési limitet (ugyanakkor vigyázz, hogy ne játssz el minden pontot!).

Az oldal a többi kérdőíves oldalhoz képest újszerű megoldásokat alkalmaz és modern designnal rendelkezik. Érdemes kipróbálni!

Regisztrálni itt tudsz.

Ha pedig érdekelnek más hasonló pénzkeresési lehetőségek is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása