Kérdőíves pénzkeresés

Terméktesztelés

2019. november 08. -

trnd.pngTesztelj termékeket, és tartsd meg őket ingyen! Jól hangzik? Nem véletlen, hogy sokan szeretnének terméktesztelő munkát, és külön erre szakosodott weboldalak is vannak. Sajnos ez azt is jelenti, hogy sok más tesztelővel kell versenyezned: a termékeket a legtöbb esetben csak kevesen kapják meg tesztelésre, és sorsolással döntenek arról, hogy épp ki kaphat.

Hogyan lehetek terméktesztelő?

Terméktesztelőnek különböző weboldalakon tudsz regisztrálni. Ezen belül általában ki kell választanod, hogy milyen termék érdekel, vagy egyszerűen csak várnod kell arra, hogy meghívókat kapj.

A terméktesztelésért (amennyiben nem professzionális szoftvertesztelő vagy) Magyarországon csak a legritkább esetben szoktak fizetni, és a legtöbb tesztelési lehetőség amúgy is inkább csak külföldön él. Az egyik kivétel talán az Országos panel oldal lesz, ahol mostanában jelent meg egy olyan beállítás, ami alapján úgy tűnik, hogy lesz majd ilyen lehetőség..

Úgy általában terméktesztelőnek jelentkezni a Trnd nevű oldalon tudsz. A terméktesztek mellett itt is vannak kérdőívek, a válaszokért és a tesztekért azonban pénzt nem, csak Wombat pontokat kapsz, amik azon kívül, hogy jelzik, hogy mennyire vagy aktív az oldalon, nem használhatóak fel semmire (bár több pont esetén nagyobb eséllyel kaphatsz meghívót újabb terméktesztre). Egy másik ilyen oldal a Teszt klub. A jelentkezés itt is ingyenes, de fizetség nem jár a munkáért.

Hasonló oldalak

A Trnd-hez hasonló Magyarországon nem nagyon vannak, de egyes cégeknek létezik terméktesztelő akciójuk, amiken általában sorsolás útján lehet részt venni. Ilyen például a Rossmann terméktesztelő oldala, de sok más cégnek van időszakos tesztelési ajánlatuk. Az ehhez hasonló oldalak mindig változnak, mivel az akciók általában csak egy ideig élnek, ezért rendszeres keresésekkel tudod megtalálni az éppen aktuális ajánlatokat.

Pénzkeresés

Ahogy fentebb írtam, a kifejezetten terméktesztelő oldalak általában nem szoktak pénzt fizetni, de ez nem jelenti azt, hogy ne kereshetnél pénzt az egyes termékekről alkotott véleményedről. Ezen az oldalon összegyűjtöttem azokat a piackutató cégeket, akiknél egy ingyenes online regisztráció után rendszeresen kaphatsz kérdőíveket, amiken különböző termékekről, márkákról kell elmondanod a véleményedet, és cserébe pénzt fizetnek, amit a bankszámládra vagy PayPal-ra kérhetsz ki. Itt ugyan nem kapsz közvetlenül termékeket, de a már ismert termékekről írt véleményedért fizetnek.

Érdemes ezekre az oldalakra is regisztrálni, mivel sokkal több van belőlük, és nagy eséllyel kaphatsz te is rendszeres fizetett felméréseket.

süti beállítások módosítása