Kérdőíves pénzkeresés

Superpay, Offer Nation és Rewarding Ways - érdemes regisztrálni?

2020. március 04. -

rewardingoffersuper.pngA Superpay, az Offer Nation és a Rewarding Ways három egymáshoz nagyon hasonló oldal. A hasonlóság nem véletlen, hiszen ugyanaz a cég üzemelteti mindhármat, és ugyanaz a szoftver fut mindhárom oldalon. Ez persze nem titok, hiszen a láblécben össze is vannak linkelve. Ha viszont ennyire hasonló mind, érdemes feltenni a kérdést, hogy vajon van-e értelme mindháromra regisztrálni. Talán meglep a válaszom, amikor azt mondom: igen.

Először is, bár az oldalak felülete és működésmódja nagyon hasonló, és több olyan ajánlat is van, amelyik mindegyiken elérhető, az ajánlatok azonban mégsem teljesen ugyanazok. Vannak olyan külsős cégek (mindhárom oldal külsős kérdőív szolgáltatókkal dolgozik), amik nem érhetőek el csak egy-egy oldalról közülük.

A kifizetési limit mindegyik oldal esetében $1, ami nagyon alacsony, így a kifizetés szempontjából nem származik hátrányod abból, hogy nem csak egy oldalt használsz, előnyöd azonban kezdetben igen: az egyes oldalak mind $0.20-$0-25 induló bónusszal várnak, azaz ennyivel kevesebbet kell keresned, hogy elérd a kifizetési limitet. Ez persze önmagában nem egy nagy összeg, de az oldalakat üzemeltető cég rendszeresen szokott bónuszkódokat posztolni a Facebook-on. Nemrég például karácsonyi meglepetésként adtak ingyen pénzt adó kódot, és ilyen esetben gyakran több oldalon is lehetőség van egy-egy (különböző) kódot megadni. Így ha fenn vagy mindhármon, akkor egy-egy alkalommal akár háromszoros összeget is kaphatsz ingyen.

Ha még nem vagy fenn az oldalakon, vagy valamelyik eddig kimaradt, itt tudsz regisztrálni: Superpay, Offer Nation, Rewarding Ways.

Ha pedig más hasonló oldalak is érdekelnek, további fizetett felméréses oldalakat itt találsz.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása