Kérdőíves pénzkeresés

i-Say kifizetés (akár PayPal és bankszámla nélkül is)

2020. március 25. -

prepaid.pngAz i-Say egy magyar nyelvű oldal, ami kérdőívek kitöltéséért fizet. Részletesebben itt írtam már róla. Mivel a kifizetési limit nagyon alacsony (PayPal esetén 5 Euro), ezért nagyon gyorsan el lehet érni, nekem első alkalommal például egyetlen kérdőív kitöltése kellett csak hozzá. Maga a kifizetés folyamata egy kicsit hosszadalmas, de a pénz mindig megbízhatóan megérkezett.

Ha megnézed a kifizetési lehetőségeket, PayPal esetén csakaz 5 Eurot választhatod. Ez nem jeleni azt, hogy ha több pontot érsz el, akkor ne tudnád a pénzedet egyben kikérni, mivel meg tudod adni, hogy hány darabot kérsz az adott "utalványból", azaz például kettőt beállítva egyszerre kérhetsz ki két 5 Euros PayPal utalást. Nagyobb összeg esetén sem kapsz kedvezményt, a pontjaid mindig ugyanannyit érnek.

Ami érdekes még, hogy az i-Say-től akkor is ki tudod kérni a pénzedet, ha se PayPal-od, se bankszámlád nincsen. Ehhez a Virtual Prepaid Mastercard opciót kell választani. A kifizetési limit így 5 Euro, de akár 50 Eurós kártyát is választhatsz. Külön előny lehet, hogy a pontjaidat így jobb árfolyamon váltják be ahhoz képest, mintha PayPal-ra kérnéd ki a pénzedet. Jelenleg például 5 Euro PayPal esetén 850 pontba kerül, Mastercard esetén viszont csak 817 pontba.

Hogyan működik ez a lehetőség? Egy olyan virtuális bankkártyát kapsz, amit bármilyen MasterCard-ot elfogadó online felületen fel tudsz használni ugyanúgy, mintha rendes bankkártya adatokat adnál meg. Fontos, hogy több kártyát nem lehet összevonni egy vásárláshoz, illetve ha a megrendelt termék többe kerül, mint amennyi pénz a kártyán van, akkor csak abban az esetben fogod tudni a maradék összeget más módon kifizetni, ha az adott online bolt támogatja ezt.

A kártyát 90 napon belül aktiválnod kell (ezt egy angol felületen tudod megtenni), és után 12 hónapod van, hogy elköltsd a rajta lévő összeget.

Ha szeretnéd kipróbálni az i-Say-t, itt tudsz regisztrálni rá. Ha pedig érdekelnek más fizetett felméréses oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása