Kérdőíves pénzkeresés

Pénzkeresés otthonról (12+2 lehetőség)

2020. szeptember 08. -

penzkereses-otthonrol.pngRégebben a pénzkeresés otthonról főleg azok számára volt csak elérhető, akik valamilyen speciális szaktudással rendelkeztek, például grafikusok vagy programozók voltak, újabban azonban már számtalan olyan lehetőség is elérhető, amit bárki tud csinálni különösebb szaktudás nélkül. Ebben a cikkben ezeket a lehetőségeket gyűjtöttem össze.

Pénzkeresés kérdőívekkel

Ez a blog elsősorban erről a lehetőségről szól, így ha érdekel, érdemes más cikkeket is elolvasni rajta. A kérdőíves pénzkeresés lényege, hogy regisztrálsz különböző kérdőíves oldalakra, akik e-mailben küldenek neked kérdőív meghívókat (vagy egyes esetekben neked kell rendszeresen megnézned, hogy van-e épp kérdőív), és a kitöltéséért cserébe pénzt fizetnek neked. Vannak magyar felületű oldalak, és előfordulnak angol felületűek is, de a kérdőívek mindig magyarul vannak. Érdemes minél több oldalra regisztrálni, mert így kaphatod a lehető legtöbb kérdőív meghívót.

Népszerű, megbízható kérdőíves oldalak például: YouGov, Országos Panel, Daedalus online. További oldalakat itt találsz.

Pénzkeresés mikromunkákkal

A mikromunkák olyan rövid, szaktudást nem igénylő feladatok, amiket néhány perc alatt el lehet végezni, és cserébe egy kisebb összeget kapsz. Sok ilyen apró feladat elvégzésével lehet összegyűjteni a kifizetéshez szükséges összeget. Vannak olyan mikromunkák, ahol például autókat kell megjelölnöd egy képen (ezzel tanítják a felismerésükre a mesterséges intelligenciákat), de van, hogy egyszerűen egy videó megnézéséért vagy program letöltéséért fizetnek.

A mikromunkás oldalak felülete általában angol, de a böngésző fordítójával különösebb nyelvtudás nélkül is használhatóak.

Népszerű, megbízható mikromunkás oldalak például: Keep Rewarding, Ebuno.

Érdemes a Hellopingpong oldalt is megemlíteni, ahol webkamerás interjúk formájában kell válaszolni kérdésekre.

Pénzkeresés mobil appokkal

A mobiltelefonos pénzkeresés a legtöbb esetben a fenti két lehetőség kombinációja, azaz kérdőívek és mikromunkák érhetőek el a mobil alkalmazásokban. Előnyük, hogy bárhonnan lehet csinálni, így akár a buszon ülve is kereshetsz pénzt.

Népszerű, megbízhatóan fizető mobil appok például: CashKarma, AttaPoll.

Pénzkeresés honlap és app teszteléssel

Mielőtt egy honlapot vagy egy mobil alkalmazást publikussá tenne a fejlesztő, fontos, hogy a lehető legtöbb hibát kijavítsák. Több olyan oldal is létezik, ahol ilyen honlapokat és appokat lehet tesztelni, és néha a véleményedért, máskor a talált hibák után fizetnek.

Itthon a legtöbben a TestBirds oldalt használják, de aki tud angolul, a Test IO oldalon többet kereshet.

+ 1 bónusz: pénzvisszafizető oldalak

A pénzvisszafizető oldalak az online vásárlásaid után adnak vissza valahány százalékot. Sok különböző ismert webáruházat ismernek, tehát ha szoktál online vásárolni, jó eséllyel te is tudsz így spórolni. A teendő annyi, hogy regisztrálsz valamelyikre, vásárlás előtt megnyitod, és onnan mész át a webshop oldalára. Ezután a szokásos módon vásárolsz, majd hamarosan megjelenik az oldalon a vásárlásod x%-a (ezt mindig előre megmondják, hogy egy adott boltnál mennyi), amit kikérhetsz a bankszámládra. Ez ugyan nem közvetlen pénzkeresési mód, de ha amúgy is szoktál online vásárolni, így többet ér a pénzed.

Népszerű, megbízható pénzvisszafizető oldalak: Refundo, Greenpanthera (az utóbbinál kérdőívek is vannak).

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása