Kérdőíves pénzkeresés

Hellopingpong vélemény

2020. szeptember 18. -

pingpong.pngA HelloPingPong oldalon nem a szokványos, kitölthető kérdőívekkel találkozol, hanem webkamerás interjúkon kell elmondanod a véleményedet egyes (esetleg éppen most készülő) termékekről. Cserébe egy-egy interjúért a kérdőíveknél megszokottnál jóval nagyobb összegeket, 15-100 Eurót fizetnek.

Az oldalon vannak magyar és angol nyelvű interjúk is, de ha nem tudsz angolul, lehetőséged van csak a magyar nyelvűeken részt venni (a nyelvről mindig előre tájékoztatnak). Jellemzően 15 Eurót fizetnek fél óránként, tehát ha az interjú egy órás, akkor 30 Eurót kapsz, de vannak speciális interjúk, amiknél ez az összeg jóval nagyobb, akár 100 Euró is lehet.

A magyar interjúk száma jelenleg még viszonylag kevés, de folyamatosan növekszik, így angol tudás nélkül is érdemes megpróbálkozni az oldallal. Bár lehetőség van magyar nyelvre váltani az oldal tetején, sajnos jelenleg nekem még csak a főoldal jelent meg magyarul, a regisztrációs felület angol (de más oldalakhoz hasonlóan így is könnyen boldogulni lehet vele minimális nyelvtudás vagy fordító segítségével).

Az interjúkhoz egy webkamerával rendelkező számítógépre van szükség.

Ha szeretnéd kipróbálni az oldalt, regisztrálj itt!

Ha pedig érdekelnek más hasonló pénzkeresési lehetőségek is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása