Kérdőíves pénzkeresés

Opinio vélemény

2020. október 04. -

opinio.pngAz Opinio egy magyar nyelvű mobilalkalmazás Androidra és iPhone-ra, amiben különböző kérdések megválaszolásával lehet ajándékokra váltható pontokat szerezni. A kérdések nem a szokásos, máshonnan ismert kérdőívek: itt nem kell utasítanak vissza, hogy nem tartozol a célcsoportba, és nem kell 20-30 percet töltened egy kérdőívvel, hanem egyszerű, gyors kérdésekre kell csak válaszolnod, és az érte kapott pontok rögtön meg is jelennek az alkalmazásban.

Gyors regisztráció után rögtön kapod is a kérdéseket. Az app alján lévő ajándék ikonra kattintva jutsz el a főoldalra, ahol láthatod a pontjaid számát és megnézheted, hogy milyen ajándékok vannak.

Sajnos bármennyire is jól hangzott ideáig a lehetőség, itt sokan fognak csalódni: nem lehet PayPal-ra vagy más módon pénzt kivenni, ehelyett kuponokra lehet a pénzt váltani. Többféle kupon van, és rendszeresen változnak, de a legtöbb vagy csak valamilyen kedvezmény, vagy online szolgáltatás, bár jelenleg van egy egy órás ingyenes budapesti bringabérlés lehetőség is.

Mivel a kérdések rövidek és gyorsan lehet velük pontokat gyűjteni, érdemes lehet megnézni az alkalmazást, és ha van olyan ajándék, ami érdekel, vagy úgy gondolod, hogy később jó eséllyel lesz, akkor gyűjtögetni a pontokat.

Letölteni itt tudod. (Ha ezen a linken regisztrálsz, rögtön kapsz 20 OPontot ajándékba.)

Ha pedig érdekelnek más hasonló alkalmazások és oldalak is, amiken akár pénzt is tudsz keresni, akkor nézd meg ezeket az oldalakat!

süti beállítások módosítása