Kérdőíves pénzkeresés

CAWI kutatás vélemény

2020. október 17. -

cawi.pngA CAWI egy magyar oldal, ahol kutatásokban lehet részt venni, és cserébe 1-2 havonta kisorsolnak valakit, aki általában három nyeremény közül választhat, úgy mint iPhone, tablet, TV, mosógép vagy vásárlási utalvány.

A regisztráció ezen az oldalon érhető el, de nem biztos, hogy kutatást is kapsz a regisztráció után, valakinek legalábbis két hónap várakozás utáni rákérdezéskor azt írták, hogy "már betelt minden hely". Hosszú távon persze szerencséd lehet.

A nyertesekről mindig felkerül egy-egy kép így az oldal megbízhatónak tűnik, de a sok résztvevő miatt viszonylag kicsi lehet az esély a nyerésre. Cserbe viszont ha nyersz, akkor igen értékes nyeremények közül választhatsz.

Bár én jobban szeretem az olyan oldalakat, ahol minden kérdőív kitöltése után fizetnek (mint pl. Daedalus, Univox, vagy az angol felületű, de magyar kérdőíveket küldő SurveyTime, ami a kitöltés után azonnal küldi is a pénzt), ha szerencsésnek érzed magad, megpróbálkozhatsz a regisztrációval. Ha pedig több más hasonló oldal is érdekel, vagy inkább pénzt keresnél, érdemes megnézni ezt a listát.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása