Kérdőíves pénzkeresés

Surveyrewardz vélemény

2018. december 28. -

Frissítés: Az oldal azóta teljesen megváltozott. Miért nem ajánlom már?

A Surveyrewardz egyike azon angol nyelvű oldalaknak, amik Magyarországról is elérhetőek, és rendszeresen vannak magyarokat is célzó kérdőíveik is (ezek egy része magyar nyelven is van). Ha tudsz angolul, mindenképpen ajánlott regisztrálni, mivel a szokásos kérdőíves oldalakhoz képest igen jól fizet, de ha csak magyarul tudsz, a magyar nyelvű kérdőívek miatt akkor is lehet esélyed az oldalon, de ehhez persze az angol nyelvű regisztráción át kell verekedned magad (ehhez találsz egy képes útmutatót ide kattintva).

Amint regisztráltál, jellemzően már fel is ajánl egy kérdőívet, amit kitölthetsz:

surveyrewardz.png

Az első pár kérdésből általában kiderül, hogy valóban a kérdőív célcsoportjához tartozol-e (jellemzően nem akarnak például olyanokat, akik pszichológiát tanultak, vagy valamilyen mentális betegségük van, de előfordul, hogy például csak lányokat vagy fiúkat keresnek stb.), de ha nem, akkor sem kell aggódni, mert általában adnak egy újabb kérdőívet az előző helyett. Sajnos néha előfordul, hogy a kérdőív közepén közlik, hogy mégsem tartozol a célcsoportba. Az oldal GyIK-ja szerint ezek elvileg elkerülhetőek, az okozza ugyanis őket, hogy vagy túl gyorsan válaszolsz a kérdésekre, vagy az ellenőrzőkérdésekre rosszul válaszolsz (nem úgy, mint korábban), vagy a megadott adatok nem egyeznek azzal, amiket a regisztrációkor adtál meg.

Fontos, hogy nem minden kérdőívről küldenek ki e-mailt, így ha maximalizálni akarod a bevételedet, akkor rendszeresen meg kell látogatni az oldalt (vagy egy fülön nyitva hagyni és ott figyelni).

A keresett pénz már $5-tól kikérhető (régebben $1 volt a limit, a képen még ez látszik). $10 alatti PayPal-os kifizetés esetén $0.10 kezelési költséget számítanak fel.

rewpaypal.png

Az oldal megbízhatóan fizet, és a viszonylag sok kérdőívnek köszönhetően erről te magad is gyorsan meg tudsz győződni.

Ha érdekelnek más megbízható kérdőíves oldalak, itt találsz róluk egy részletes listát.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása