Kérdőíves pénzkeresés

Toluna vélemények

2019. február 28. -

toluna.pngA Toluna egy magyarul is elérhető kérdőíves oldal. Bár a magyar helyesírásnak nem mindenhol felel meg, alapvetően részletes magyar nyelvű tartalom található rajta, kezdve az oldal felületén át a gyakori kérdéseken át természetesen a kérdőívekig.

Ha neten körülnéz az ember vélemények után kutatva, alapvetően azt találja, hogy a legtöbben meg vannak elégedve az oldallal. A kérdőívek mellett lehet pontokat szerezni szavazásokkal, bizonyos szinten játékokkal is, illetve ha jó tartalmat töltünk fel a közösségi részbe, azzal is. Van meghívó rendszere is, barátaink meghívása után 500 pontot kaphatunk, de alapvetően nem lehet csupán a meghívásokkal sokat keresni, mivel havi maximum 10 ismerős hívható meg az oldalra, a többiért nem jár pont.

Fontos, hogy a kapott pontok 12 hónap után lejárnak, tehát ha addig nem veszed ki őket, akkor elveszíted, amit kerestél. A minimum PayPal kifizetés jelenleg 35000 pont, ami 3000 Ft-nak felel meg, de a pontokkal lehetőség van nyereményjátékokban is részt venni, ha esetleg a kifizetési limitet nem értük volna el.

A Toluna alapvetően megbízható oldal, rendesen fizet, azonban tapasztalataim szerint nem lehet vele olyan sokat keresni, mint egyes más oldalakkal. Érdemes ugyanakkor más oldalak mellett ide is regisztrálni (kattints ide a regisztrációhoz!), hiszen része lehet a bevételt szerző oldalainknak. Más, jól fizető oldalakat ebben a listában találsz még.

süti beállítások módosítása