Kérdőíves pénzkeresés

Magyar országos panel vélemények

2019. április 05. -

orszagospanel.pngA Magyar országos panel egy kérdőívek kitöltéséért fizető oldal. 4 országban vannak jelen, a magyar oldal 2018-ban indult, a statisztikáik szerint már 1000-nél több kérdőív futott náluk.

A regisztráció gyors, és nem sokkal utána már meg is kapod az első 50 pontos kérdőívedet, amin néhány alap dolgot kell megadod magadról. Ezt egy rövid telefonhívás követi, ahol ismét megkérdezik a nevedet, a születési dátumodat, az irányítószámodat és a végzettségedet.

Az oldal felülete könnyen áttekinthető, nincsenek felesleges, érthetetlen menüpontok. A "Kutatások és pontok" menüpont alatt látjuk, ha éppen várakozik ránk kérdőív (természetesen e-mailt is kapunk róla), és itt láthatjuk azt is, hogy eddig miért és mennyi pontot kaptunk.

82 pont 100 Ft-ot ér, minimum 2050 pontot lehet pénzre váltani. A megkeresett pénzt bankszámlára utalják át. Megbízhatóan fizetnek. A pénzen felül rendszeresen vannak nyereményjátékaik is, amiken utalványt vagy tárgynyereményt lehet nyerni.

A neten rákeresve a véleményekre azt találni, hogy mások is hasonlóan vélekednek a megbízhatóságáról, azonban sokan megjegyzik, hogy kevés kérdőívet kapnak az oldalról. Ezen lehet némileg segíteni, ha regisztráció után a teljes profilodat kitöltöd és mindenre válaszolsz, hiszen az itt megadott válaszok alapján célozzák a kérdőíveket.

Nekem bejött az oldal, ezért én csak ajánlani tudom. Regisztrálni itt lehet.

Ha pedig érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása