Kérdőíves pénzkeresés

Magyar Országos Panel kifizetés (tippekkel)

2019. május 10. -

orszagospanelkifizetes.pngA Magyar Országos Panel egy magyar nyelvű kérdőív kitöltésért fizető oldal. Ha még nem ismered, korábban már írtam róla itt és itt.

Az oldalon a kérdőívek kitöltésével pontokat lehet gyűjteni, amik aztán Ft-ra lehet átváltani. Az átváltás egy kicsit kusza, mivel 82 pont ér 100 Ft-ot, de ha bemész a Jutalom menüpontba, és az Átutalás számlára menüpontra kattintasz, akkor ott meg tudod nézni, hogy a pontjaid hány Ft-ot érnek.

A pontokat alapvetően 50 Ft-onként kerekíti, ezért ha úgy jön ki, hogy az épp aktuális pontjaid mondjuk 2664 Ft-ot érnek, akkor pár pontod bennmaradhat a rendszerben, mert csak 2650-et enged kivenni. Ha azonban nem a csúszkát használod, hanem manuálisan írod be, hogy hány pontot szeretnél kivenni, akkor kikérhetsz nem egész összegeket is.

Lehetőséged van csökkenteni is a kikért összeget, ha nem akarod minden pontodat beváltani. Ez akkor jöhet jól, ha túllépted a minimum kifizetési limitedet (2050 pont = 2500 Ft), és szeretnéd, ha a következő alkalommal hamar elérnéd megint a limitet, és ehhez kevesebb pénzt kelljen még gyűjtened. Ilyenkor tehát félreraksz egy kis pénzt, és legközelebb kéred ki.

A pénzt minden hónap elején utalják át a bankszámládra, így ha a hónap közepén már megvan a kifizetési limit, érdemes megvárni a hónap végét, hogy az időközben jött újabb kérdőívekkel keresett pénzt is ki tudd kérni. Ez nem befolyásolja, hogy mikor érkezik meg a kifizetés. A lényeg, hogy a kikérést indítsd el, mert ennek hiányában maguktól nem küldik el a pénzt, az bennmarad a következő hónapra.

Bár jelenleg csak banki utalás kérhető, az oldal GyIK-ja szerint hamarosan lehetőség lesz katalógusból tárgyjutalmat is választani, vagy jótékonyságra felajánlani a megkeresett összeget. A bankszámlád IBAN és SWIFT kódjainak megadásához itt találsz segítséget.

A kifizetés általában a hónap elején 10-éig megérkezik. Megbízhatóan fizetnek. Kifizetési bizonylat:

panel.png

Ha még nem vagy fenn az oldalon, regisztrálj itt! Ha pedig érdekelnek más kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát a legjobbakról!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása