Kérdőíves pénzkeresés

Magyar Országos Panel gyakori kérdések

2019. április 14. -

orszagospanel.pngA Magyar Országos Panel egy magyar nyelvű kérdőív kitöltésért fizető oldal, ahol bárki pénzt kereshet a véleményével.

Hogyan kell regisztrálni?

Regisztrálni ezen a linken keresztül lehet. Az adatok megadása után hamarosan meg is kapod az első kérdőívedet, ahol magadról kell elmondanod néhány dolgot, hogy ez alapján tudják, hogy milyen más kérdőíveknek tartozol még a célcsoportjába. Ennek a kérdőívnek a kitöltéséért már kapsz pontot (a cikk írásakor ez épp 50 pontot ér). A regisztráció akkor lesz teljes, amikor néhány nap múlva telefonon is ellenőrzik, hogy valóban te regisztráltál-e.

Miért hívnak fel telefonon?

A rövid telefonhívás célja, hogy kiszűrjék a csalókat, akik nem komolyan regisztráltak, hamis adatokat adtak meg, vagy többször próbáltak meg regisztrálni. A hívás során megkérdezik a nevedet, a születési dátumodat, az irányítószámodat és hogy mi a legmagasabb iskolai végzettséged - semmi különös nem történik, csak válaszolsz ezekre, és kész. Utána már kaphatsz rendes felmérésekre is meghívókat.

Kevés kérdőívet kapok. Mit tegyek?

Az oldal magyar felülete nem olyan régen, 2018-ban indult, így még kell egy kis idő, amíg befut (bár a cég már 1000-nél is több kérdőívkampányt futtatott). Ha szeretnél a lehető legtöbb kérdőív kitöltési lehetőségben részesülni, fontos, hogy kitöltsd a profilodat teljesen. Itt több témában (Internet, vásárlás, otthon, pénzügyek) találsz kérdéseket, amik megválaszolásával jobban be tudnak téged sorolni az egyes célcsoportokba, így nagyobb valószínűséggel kaphatsz kérdőíveket.

Mennyit fizetnek egy-egy kérdőív kitöltéséért?

Amikor meghívót kapsz, mindig kiderül belőle, hogy az adott kérdőívért mennyi pont jár. Ezt általában az határozza meg, hogy milyen hosszú idő egy kérdőívet kitölteni. A pontok számolása egy kicsit nehézkes, jelenleg 82 pont ér 100 Ft-ot.

Mennyi a kifizetési limit?

Legalább 2050 pont szükséges a pénz kikéréséhez, ami 2500 Ft-nak felel meg.

Hogyan fizetnek?

A pénzt a bankszámlaszámodra utalják át. Az adataid megadásához itt találsz segítséget.

Megbízható az oldal?

Igen, rendben fizet. A netes vélemények alapján másnak sem szokott problémája lenni vele.

Milyen más hasonló kérdőíves oldalak vannak még?

A Magyar Országos Panel alternatíváiról itt olvashatsz részletesebben.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása