Kérdőíves pénzkeresés

Populáció.hu vélemény

2019. május 02. -

populaciohu.pngA Populacio.hu egy magyar nyelvű oldal, ami kérdőívek kitöltése után fizet. Az Ipsos áll mögötte, ami nagy névnek számít a szakmában, így megbízható az oldal.

A regisztráció során viszonylag sok kérdésre kell válaszolni, ez teszi lehetővé, hogy releváns kérdőíveket tudjanak küldeni neked. A kötelező kérdőívek mellett még sok választható is van, érdemes ezeket is kitölteni, ha sok kérdőívet szeretnél kapni.

Az oldal regisztrációkor a bankszámlaszámodat is elkéri, ide utalják a megkeresett pénzt. (Ne aggódj, a bankszámlaszámod alapján pénzt nem tudnak levenni a számládról, az csak a bankkártyaszámoddal lenne lehetséges, de azt természetesen nem kérik.) Kifizetési limit nincsen, ami azt jelenti, hogy ha akár csak egy kérdőívet is kitöltesz, akkor is meg fogod kapni az érte járó pénzt. Ez egyedülállónak számít a magyar kérdőíves oldalak között.

populaciomail.png

Viszonylag sok kérdőív található az oldalon, a fizetség pedig azon múlik, hogy milyen gyorsan reagálsz a meghívókra. Az e-mailben néha több időpontot is megadnak, hogy meddig kell kitöltened a kérdőívet, hogy az adott dátum mellett szereplő összeget kapd meg cserébe. Jellemzően 1-2 napon belül kell reagálnod, hogy a maximum kifizetésben részesülj.

Az oldalon időszakosan nyereményjátékok is szoktak lenni, ahol tárgynyereménnyel lehetsz gazdagabb.

A Populáció egy megbízható magyar oldal, a többi hasonló mellett ide is érdemes csatlakozni. Regisztrálni ide kattintva tudsz.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása