Kérdőíves pénzkeresés

McDonald's kérdőív tippek

2019. május 11. -

mcdonalds.jpgHa a McDonald's-ban vásárolsz, a blokkon lévő kód felhasználásával kitöltheted ezt a kérdőívet, és a véleményedért cserébe egy almás pitét vagy egy kis shake-et kapsz, amikor legközelebb 1000 Ft felett vásárolsz. A kérdőív csak néhány kérdést tartalmaz, így gyorsan végezni lehet vele.

Az ajánlat korábban jóval kedvezőbb volt, mert csak 500 Ft-ért kellett vásárolni, Ausztriában pedig még jelenleg is kedvezőbb, ott ugyanis vásárolnod sem kell, csak megkapod az ajándékot. Akárhogy is, ha rendszeresen jársz McDonald's-ba, akkor érdemes kihasználni. Ha a maximumot szeretnéd kihozni belőle, érdemes az alábbiakra figyelni:

  • A véleményedet a vásárlás után 7 napon belül kell megírnod. Ha ritkán jársz McDonald's-ba, akkor érdemes az utolsó napon felhasználni a blokkot, mert a kapott kupont is csak megadott időn belül tudod felhasználni.
  • A kupont azonnal is felhasználhatod, ha tehát jóval 1000 Ft felett akarsz vásárolni, akkor érdemes lehet először csak valami kicsit venni, kitölteni a kérdőívet, és a kupont felhasználva megvenni a többi dolgot, így már azonnal megkapod az ajándékot.
  • A kupon más kedvezményekkel is összevonható, érdemes kihasználni.
  • A kupon felhasználásakor ismét kapsz blokkot, így ismét élhetsz a lehetőséggel.

Ha egy almás piténél többet szeretnél keresni a véleményeddel, online ezt is megteheted. Több magyar és külföldi cég fizet pénzt a véleményedért - a legjobbak listáját itt találod.

süti beállítások módosítása