Kérdőíves pénzkeresés

Keep Rewarding vélemény

2019. június 09. -

keepreward.png

A Keep Rewarding egy angol nyelvű oldal, ahol magyar nyelvű kérdőívek is vannak.

Az oldal az Offerwall-os ajánlatok közé tartozik. Ezt magyarul leginkább "ajánlatfal"-nak lehetne fordítani. Nem mindenki szereti az Offerwall-okat, ezek ugyanis külső, harmadik szolgáltatók ajánlatai, és előnyei mellett megvan a rendszer hátránya is. Egyrészt, mint minden hasonló oldal, a Keep Rewarding is rengeteg ilyen külső szolgáltatóval áll kapcsolatban, ami azzal jár, hogy az oldalon egy csomó menüpont van, mindegyikben külön ajánlatokkal, és amellett, hogy ez nehezen átláthatóvá teszi, azzal is jár, hogy sok menüpontot kell átnézni, hogy van-e új ajánlat. Másrészt a külső szolgáltatók jellemzően nem sokat tudnak rólad, ezért az ilyen Offerwall-os oldalaknál az átlagnál gyakrabban utasítanak el amiatt, hogy nem tartozol egy adott kérdőív célcsoportjába. (Az oldalon egyébként nem csak kérdőívek vannak, az Earn Points menüponton belül a Keep Rewarding almenüt választva pontot kaphatunk például azért is, ha követjük őket Twitteren, Facebook-on, vagy letöltjük az AppFun programot és használjuk 5 percig.)

Ami a Keep Rewarding nagy előnye a többi hasonló oldalhoz szemben, az az, hogy azoknál jóval nagyobb jutalékot ad át neked a harmadik fél által neki fizetett jutalékból. Egyes hasonló oldalakkal összehasonlítva akár majdnem dupla annyi pénzt is fizet ugyanazért a tevékenységért. Ha tehát érdekelnek az Offerwall-os oldalak (és angol nyelven néhány kivételtől - mint például a SurveyRewardz vagy a Testable Minds - eltekintve a legtöbb magyarul is használható kérdőíves oldal ilyen), akkor az egyik legjobb választás lehet.

A kifizetési limit mindössze $1, de a jobb pont/dollár váltás arány érdekében érdemes az $5-t megvárni, mielőtt a pénzedet kikérnéd. PayPal-os kifizetés mellett akár Amazon ajándékkártyát is kérhetünk.

Regisztrálni itt tudsz, ha pedig érdekelnek más kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt az összehasonlító táblázatot!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása