Kérdőíves pénzkeresés

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével!

2019. július 19. -

A blogban már több helyen írtam különböző jól fizető kérdőíves oldalakról, ebben a cikkben most inkább arról szólnék, hogy miért érdemes ezt a fajta online pénzkeresési módot használni.

  • Bárhonnan csinálhatod. Akár otthon ülsz a gép előtt, akár mobiltelefonról netezel, egy gyors kérdőív kitöltés bármikor belefér. Így nem vagy helyhez kötve, nem kell valahol várnod, hogy mikor jön a következő lehetőség.
  • Alakíthatod a termékeket. A véleményedet közvetlenül arra használják fel a cégek, hogy ez alapján alakítsák ki a termékeiket, így ha épp te válaszolsz a kérdőívekre, akkor a világ egy kicsivel nagyobb eséllyel lesz pont olyan, amilyennek te szeretnéd. :)
  • Hasznos vagy. A munkád nem mások lenyúlásáról, dolgokra való rábeszéléséről vagy átveréséről szól, hanem közvetlenül hasznos valakik számára, legyen az egy cég, vagy akár egy tudományos kutatás, amiből később sokan profitálhatnak.
  • Szórakoztató. Vannak ugyan unalmas kérdőívek, de vannak olyanok is - különösen a tudományos kérdőíves oldalakon -, amik kifejezetten szórakoztatóak, segítenek megismerni önmagad vagy a képességeidet, vagy akár egyszerűen csak játszanod kell, és ezért fizetnek.
  • Nem kell hozzá szaktudás. Nagyon sok internetes pénzkeresési módszerhez nehezen megszerezhető szaktudás kell, a kérdőív kitöltés azonban mindenkinek megy, akár akkor is, ha még a számítógépekhez sem ért valaki.
  • Nem kell befektetni. Sok internetes pénzkeresési mód úgy kezdődik, hogy tőled kérnek pénzt - itt viszont semmi ilyesmi nincs, egyszerűen csak regisztrálsz, és kész!
  • Megbízható. Rengeteg átverés, nem fizető oldal kering a neten, az általam listázott kérdőíves oldalak azonban mind megbízhatóak, fizettek már nekem is, és sok más embernek is.
  • Rendszeres jövedelem. Ha nem is leszel milliomos a kérdőívek kitöltéséből, ha sok oldalra regisztrálsz, akkor egy megbízható, rendszeres jövedelemforrás lehet számodra.

Ha megjött a kedved, nézd meg a legjobb kérdőíves oldalakat ide kattintva!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása