Kérdőíves pénzkeresés

Miért fontos a megfelelő válasz?

2019. augusztus 17. -

gepeles.jpgA kérdőíves oldalakhoz többféleképpen lehet hozzáállni: van, aki csak gyorsan le akarja tudni a válaszokat, hogy meglegyen a pénz, és van, aki alapos, hasznos válaszokat akar adni a kérdésekre. Bár az előbbi megoldás jobb óradíjjal kecsegtet, hosszú távon az utóbbival lehet több pénzt keresni.

A kérdőíves cégek nyilvánvalóan szeretnék, ha a megrendelőik meg lennének elégedve a tagok válaszaival, azaz minőségi adatokat kapnának. Ennek érdekében a legtöbb oldal figyeli is a kérdőív kitöltőket: amellett, hogy a nyilvánvaló csalókat - túl gyorsan kattintgatókat, akik el sem olvassák a kérdést; azokat, akik ellentmondanak saját korábbi válaszaiknak; vagy akik lebuknak azzal, hogy nem veszik észre a "csapdából" felállított kérdéseket, és rosszul válaszolnak például arra, hogy "jelölje be a 'nem tetszik' választ" -, igyekeznek inkább olyan embereket választani, akik értékes szöveges válaszokat is nyújtanak.

Ha tehát hosszú távon is sok, jól fizető meghívót szeretnél kapni, akkor a helyes stratégia az, ha minden kérdést elolvasol, értelmezel, őszintén kitöltesz, és ha van olyan kérdés, ahol kifejtős választ kell adni, akkor oda részletes, hasznos szöveget írsz. Ez akár annyit is jelenthet, hogy a kérdőív végén lévő űrlap mezőbe megírod a kérdőívvel kapcsolatos gondolataidat, ha mást épp nem kérnek kifejtősen.

Ha pedig ezen felül is szeretnéd tovább növelni a bevételeidet, érdemes minél több különböző oldalra regisztrálni, és együtt használni őket. A legjobb oldalak listáját itt találod, de még több oldalt találsz ebben az összehasonlító táblázatban.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása