Kérdőíves pénzkeresés

Talk Online Panel vélemény

2019. október 10. -

talkonlinepanel.pngA Talk Online Panel egy magyar nyelvű, kérdőívek kitöltéséért fizető oldal. A regisztráció és az oldal felépítése is egyszerű, könnyen átlátható, nincsenek felesleges plusz menüpontok és érthetetlen aloldalak, mint néhány más hasonló oldalon.

Már regisztrációért jár 100 pont, és további pontokat lehet szerezni a profil teljes kitöltésével. Egy-egy kérdőív 100-150 pont körül fizet, és más oldalakkal szemben itt akkor is jár 5 pont, ha kiderül, hogy nem tartozol a kérdőív célcsoportjába. Összesen 2200 pontot kell összegyűjteni, hogy kikérhess 4000 Ft-ot, amit nem PayPal-ra küldenek, hanem közvetlenül a bankszámládra utalnak át. Lehetőség van ehelyett vásárlási utalványt vagy magazin előfizetést is kérni, ami Ft-ban számolva néha ugyanannyira jön ki, de pl. a Bookline utalvány esetében többet kapsz, mintha pénzben kérnéd ki a jutalmadat.

A Talk Online Panel megbízhatóan fizet, és a többi kérdőíves oldalhoz képest átlagos, vagy egy kicsit talán több kérdőív érkezik tőle, ezért ajánlani tudom a regisztrációt. Meghívót itt tudsz igényelni. Ha érdekelnek más, megbízható kérdőíves oldalak, akkor nézd meg ezt a listát! Minél többre regisztrálsz, annál több bevételre tehetsz szert.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása