Kérdőíves pénzkeresés

Online Panel NET leírás és vélemény

2019. november 20. -

onlinepanel.pngAz OnlinePanel egy nemzetközi kérdőíves és mikromunkás oldal, ahol elvileg magyar nyelvű kérdőívek vannak, és emellett különböző mikrofeladatok elvégzésével is lehet pénzt keresni. A gyakorlatban itthonról sajnos használhatatlannak bizonyult.

Regisztráció után (az országnál az Other country-t kell választani, belépés előtt a megadott e-mail címen élesíteni kell a regisztrációt) a különböző kérdőíves lehetőségeket látod felsorolva, amiket külön-külön is meg kell nézni, mert csak így derül ki, hogy van-e épp kérdőív az adott szolgáltatónál (mindegyik külső kérdőíves szolgáltatókhoz továbbít). A kérdőívekről külön értesítés nem jön, ezért rendszeresen fel kell keresni az oldalt a lehetőségekért.

Az oldalon lehetőség van pontokat nyerni is, hetente megforgathatod a "Wheel of fortune"-t, ahol 1 és 1000 pont között nyerhetsz.

A kifizetési limit 10 000 pont, ami $10-nak felel meg. Az oldal PayPal-ra fizet.

Sajnos az oldalon szinte alig van itthonról elérhető feladat, és a tapasztalatok alapján itthonról emiatt teljesen használhatatlan. Nem ajánlom a regisztrációt.

Ha pedig érdekelnek itthonról is jól használható kérdőíves oldalak, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása