Kérdőíves pénzkeresés

Swagbucks ismertető és vélemény

2019. december 07. -

swagbucks.pngA Swagbucks a külföldi oldalakon az egyik legnépszerűbb kérdőíves és mikromunkás oldal, itthon azonban szinte még egyáltalán nem ismert, pedig elvileg itthonról is lehet regisztrálni rá. Az oldal GyIK-ja szerint viszont Magyarország nem szerepel azon országok között, ahova vannak ajánlataik, és nem is nagyon szoktak lenni, ezért rövid teszt után nem tudom ajánlani az oldalt. Inkább ezekre érdemes regisztrálni.

swagbucksoffer.pngAz oldalon egy gyors regisztrációt követően többféle pénzkeresési mód is rendelkezésedre áll:

  • Természetesen tölthetsz ki kérdőíveket. A profilkérdések más oldalakkal szemben itt angol nyelven vannak, ezért egy kis alap nyelvtudás vagy fordítóprogram szükséges hozzá, a kérdőívek azonban elvileg magyarul vannak.
  • Rengeteg különböző mikromunka áll rendelkezésedre (pl. appok telepítéséért, videónézésért és hasonlókért jár pont).
  • Pénzvisszatérítést kaphatsz az online vásárlásaid után. Ehhez regisztráció után elég telepítened a SwagButton böngésző kiegészítőt (ezért máris kapsz 50 pontot, ami $0.5-nek felel meg!), és az mindent elvégez helyetted. Amikor olyan boltban vásárolsz, amit támogat az oldal, akkor automatikusan pontokat kapsz a Swagbucks fiókodba. Ha szoktál online vásárolni, különösen ha külföldi webshopokban is (pl. Ebay, Amazon, Alibaba, Bookings.com stb.), akkor jól jöhet, de vannak kifejezetten ilyen pénzvisszafizetős oldalak, amik ráadásul magyar webáruházakat is ismernek a külföldiek mellett és inkább ezek használatát javaslom (itt olvashatsz róluk bővebben)

A kifizetési limit 2500 pont ($25). Ha a regisztráció után 30 napon belül szerzel 300 pontot, akkor megduplázzák a pénzedet, azaz extra 300 pont bónuszt kapsz, de nem sok esélyt látok rá, hogy ez összejöjjön.

Ha pedig érdekelnek más, de itthonról is jól használható oldalak, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása