Kérdőíves pénzkeresés

Telefonos panel vélemény

2020. október 26. -

telefonospanel.pngA Telefonos panel egy olyan fizetett kérdőíves oldal, ahol a "kérdőívek" kérdéseit telefonos interjú keretében teszik fel neked. Egy-egy ilyen hívásért hossztól függően 100-250 pontot kapsz, amit aztán bankszámlára utalt pénzre vagy eMag utalványra válthatsz be, illetve sok más oldalhoz hasonlóan el is jótékonykodhatsz. Regisztrálni azért is érdemes lehet, mert így sorsoláson veszel részt, akkor is, ha kérdésekre még nem is válaszoltál.

A regisztráció során telefonon ellenőriznek téged, és később is a számodon hívnak majd.

A Telefonos panel megbízható oldal, de ami engem illet, jobban szeretem azokat az oldalakat, ahol a kérdőíveket egy weboldalon tudom kitölteni, nem pedig felhívnak. Így egyrészt én magam tudom eldönteni, hogy mikor töltsem ki a kérdőívet (igaz, a legtöbb esetben nagyon sietek, hogy ne előzzenek meg mások), a saját tempómban tudom a kitöltést csinálni, és könnyen megszakíthatom az egészet, ha a kérdőív valamiért nem tetszik, például olyasmit kérdez, amire nem szeretnék válaszolni, vagy túlságosan hosszúnak bizonyul (igaz, ilyesmi nagyon ritkán fordul elő velem).

Akárhogy is, a Telefonos panel egy újabb magyar lehetőség, ahol a véleményeddel pénzt kereshetsz, így ha szívesen válaszolsz telefonon a kérdésekre, akkor érdemes kipróbálni az oldalt.

Ha pedig érdekelnek más hasonló lehetőségek, nézd meg a legjobb kérdőíves oldalak listáját ide kattintva!

süti beállítások módosítása