Kérdőíves pénzkeresés

Kérdőíves pénzkeresés vélemény

2018. december 27. -

Az online pénzkeresés rizikós terület: bár rengeteg különböző lehetőség van, azok, akik nem járatosak a témában, könnyen belefuthatnak átverésekbe, ahol vagy az idejükkel, vagy akár a saját pénzükkel is fizethetnek a hiszékenységükért.

A kérdőívek kitöltésével való pénzkeresés is egy veszélyes terület: bár magyarul kevés oldal van, és azok általában megbízhatóak, ha valaki többet szeretne keresni, és nemzetközi vizekre evez, könnyen találkozhat olyan lapokkal, amik nem, vagy csak olyan keveset fizetnek, hogy nincs értelme foglalkozni velük.

A legfontosabb szabály, hogy soha ne fizess azért, hogy kérdőíves munkát vállalhass, sőt, semmilyen netes munkáért, bármilyen címszóval is kérik a pénzt tőled. Nem érdemes apróhirdetésekben meg spam levelekben küldött ajánlatokra sem válaszolni.

Ahhoz, hogy megbizonyosodj arról, hogy érdemes-e egy oldallal foglalkozni, fontos megnézni, hogy mennyit fizet egy-egy kérdőívért, mennyi a kifizetési limit, milyen gyakran küld kérdőíveket, és van-e esély belátható időn belül elérni a limitet. Ezekről néha persze csak úgy bizonyosodhatsz meg, ha elkezded használni őket - a siker titka az, hogy minél több helyre regisztrálj, tapasztald ki, hogy neked melyik jön be és melyik nem, és persze olvasd el a kisbetűs szövegeket is. :)

Ezen az oldalon összegyűjtöttem a legjobb kérdőíves oldalakat, amik Magyarországról is elérhetőek, fizetnek, és nem csak pár centet kapsz a munkádért. Ezek közül mindegyikre érdemes regisztrálni, mert megbízhatóak, de persze más oldalak is lehetnek, amik bejönnek neked. Igyekszem rendszeresen frissíteni a lehetőségeket.

Ha érdekel a kérdőíves oldalak használóinak véleménye, tapasztalata, csatlakozz a kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása