Kérdőíves pénzkeresés

Pénzkeresés játékkal

2019. május 04. -

jatek.jpgMindenki arról álmodik, hogy valami olyasmivel keressen pénzt, amit amúgy szeret csinálni - és hát ki ne szeretne játszani?

A játékkal való pénzkeresésnek több formája is van, azonban mindegyik komoly eltökéltséget igényel, és hosszú idő telhet el, mire valóban sokat keresel vele.

  • Sok olyan multiplayer játék van, amiben nehéz megszerezni egy-egy dolgot, és az ügyesebb játékosok azzal keresnek pénzt, hogy ilyen játékbeli tárgyakat, képességeket árulnak Ebay-en vagy máshol. Ez itthon még nem annyira elterjedt dolog, de ha tudsz angolul, akkor semmi akadálya, hogy te is nemzetközileg nyomd.
  • Nagyon népszerű a játékmenetekről való videókészítés - egy-egy ilyen videó hatalmas nézettséget érhet el a YouTube-on, és a YouTube ezért fizet a feltöltőknek. Ahhoz, hogy sikeres legyél, nem elég persze, ha jól játszol, az is kell, hogy igazán jó fej legyél, és a nézők megszeressenek.
  • Ha az átlagosnál jobban értesz a számítógépekhez, és tudsz angolul, akkor játékprogramok teszteléséért is kaphatsz pénzt. Ilyen lehetőség van például a test.io oldalon, ám kell némi szerencse, hogy pont játékot hívjanak meg tesztelni, mert van sok tesztelendő honlap meg más mobilos alkalmazás is. Ezen az oldalon legtöbbször a megtalált hibák után fizetnek.
  • Hogy az oldal fő témájához visszatérjünk, vannak kérdőíves oldalak, amik kapcsolódnak a játékokhoz is. A Testable Minds egy olyan oldal, ahol tudományos kutatások alanyaként vehetsz részt kérdőívek kitöltésében, és sok játékos feladat mellett olyan is van, hogy kifejezetten valamilyen agyműködést vizsgáló játékprogrammal kell játszanod a fizetségért cserébe. A használata nem igényel tudományos ismereteket, de angolul tudnod kell.
  • Egyes oldalak, például az Aveprize azért fizet, hogy egyes játékokban elérj bizonyos szinteket, vagy kipróbálj új játékokat.
  • Vannak olyan más kérdőíves oldalak, ahol szintén fizetnek többek között játékért is, például az ySense, a WowApp és a Toluna. A kvízjátékok például azért jók, mert sok van belőlük, és neten megtalálhatóak a válaszok. Az Ebuno-n a kérdőívekkel megszerzett pontjaiddal tudsz játszani, és megduplázhatod vagy akár megszázszorozhatod őket.
  • Végül vannak olyanok, akik szerencsejátékból élnek, általában speciális bónuszrendszerek gyengeségeit kihasználva (legálisan). A neten ezen technikáknak is utána lehet olvasni.

További kérdőíves oldalakról itt írtam részletesebben.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása