Kérdőíves pénzkeresés

WowApp vélemény

2020. január 04. -

wowapp.pngA WowApp egy ingyenes alkalmazás, ami sokféle pénzkeresési lehetőséget nyújt: kitölthetünk kérdőíveket, játszhatunk, chatelhetünk a barátainkkal, vásárolhatunk megadott boltokban, vagy akár beállíthatjuk az "okos képernyőzárat", és mindegyikért fizetséget kapunk. Bár a lehetőségek száma meglehetősen nagy, a legtöbb pénzt a kérdőívekkel lehet keresni, és a többi pénzkeresési mód csak amolyan mellékes, ha az ember amúgy komolyan foglalkozik a kérdőívekkel.

A WowApp hazánkban is igen népszerű, és nem véletlenül, hiszen nem rossz lehetőség. Sajnos magyarul nem tud, de a kérdőívek ennek ellenére magyar nyelven szoktak lenni rajta, mivel azok külső szolgáltatóktól származnak.

Az app talán egyik legnagyobb hátránya a kifizetés: a megkeresett pontokat csak 60 nap után lehet kikérni, így  igen sokáig tart, mire az ember pénzt lát az appból. Emellett a kikérés $1-ba + 8%-ba kerül, ami rendkívül magas költség a többi oldalhoz képest. Ha ezen túlteszi magát az ember, akkor persze érdemes használni, hiszen jó lehetőség.

Külön figyelemre méltó, hogy az oldalra csak úgy lehet regisztrálni, ha meghív valaki (ide kattintva találod az én meghívómat), és az általad meghívottak keresetéből te is kapsz egy kis százalékot. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen passzív bevételhez juthatunk általa.

Ha érdekelnek más kérdőívek appok és oldalak is, nézd meg ezt a listát a legjobbakról!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása