Kérdőíves pénzkeresés

UniqPaid tapasztalatok

2020. február 06. -

uniqpaid.pngAz UniqPaid.com oldalról eddig is jó véleményem volt, a napokban azonban megújult, teljesen új, mobiltelefonra optimalizált felületet kapott az oldal, így most már minden sokkal kényelmesebben használható.

Az UniqPaid.com hazánkból is elérhető magyar nyelvű kérdőíveket ad (bár az oldal felülete angol), és emellett más pénzkeresési lehetőségek is vannak rajta. Nincs kifizetési limit, bármennyi pénz kikérhető PayPal-ra (ha nincs PayPal címed, ingyen regisztrálhatsz egyet). Érdemes rögtön nekilátni, és keresni néhány jó lehetőséget, mert az első két napi keresetedre 10% bónuszt kapsz.

Az új felület jól kezelhető, a menürendszer és az ajánlatok elérhetősége nem változott, csak maga a felület lett modernebb.

Eddig csak félve ajánlottam az oldalt, mivel bár nagyon régóta létezik, és megbízhatóan fizet, a régi felület miatt mobilról nehézkes volt a kezelése, most azonban ez a nehézség is elhárult, és akár telefonról is lehet használni az oldalt. Ha nem vagy még fenn az oldalon, érdemes kipróbálni:  UniqPaid.com

Ha pedig érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása