Kérdőíves pénzkeresés

EarnHoney vélemény

2019. február 12. -

earnhoney.pngAz EarnHoney nem kifejezetten kérdőíves oldal, de vannak benne kérdőívek is (angolul, mivel az oldal nyelve is angol). Emellett pénzt lehet keresni olyan brutál egyszerű dolgokkal, mint a videónézés, az appjuk letöltése vagy a fórumba írás.

Az oldal már a fejlécben is figyelmeztet, hogy a legtöbb ajánlat az amerikaiak számára van fenntartva, és a nemzetközi ajánlatok sajnos ritkábbak és kevesebbet fizetnek. Ez látszik is az "Earn" menüpont alatti ajánlatokon: bár időről időre ki lehet fogni jó ajánlatokat, a legtöbb szemtelenül keveset fizet. Van, hogy egy videó megnézése 0.02 OPTin-t ér (az OPTin a rendszer belső pontrendszere), és mivel 1 OPTin $0.1 dollár, ez azt jelenti, hogy a videó megnézéséért nagyjából fél Ft-ot kapsz. Mondanom sem kell, ilyesmivel élő embernek foglalkoznia tökéletesen értelmetlen időpazarlás.

A kérdőívek már jobbak szoktak lenni, de nem mindig vannak itthonról is elérhetőek. Érdemes időről időre benézni a Give Opinion részhez, hogy van-e valami, illetve meg lehet nézni a többi ajánlatot is, mert lehet, hogy pont valami jót találsz.

Összességében véve az EarnHoney-ból nem fogsz meggazdagodni, de más oldalak mellett kiegészítésként esetleg megállja a helyét - csak figyelj oda, hogy milyen ajánlatokat vállalsz el.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása