Kérdőíves pénzkeresés

ClientFirst vélemény

2019. december 15. -

clientfirst.pngA ClientFirst nem egy klasszikus kérdőíves oldal, ők azért fizetnek neked, hogy próbavásárlásokon vegyél részt, és az itt szerzett tapasztalataidat kell azután egy kérdőív kitöltése formájában megosztani velük.

A próbavásárlás azt jelenti, hogy egy boltban vásárolsz valamit, használsz egy szolgáltatást, esetleg csak érdeklődsz, vagy ugyanezt online teszed, és közben megjegyzel minél több dolgot, hogy aztán részletesen beszámolhass róla. Évi 15 000 teszt szokott futni náluk, így sok különböző lehetőség létezik, de persze nem feltétlenül tudsz mindegyikkel élni is. Vásárlásonként általában néhány ezer Ft-ot kaphatsz, és változó, hogy havonta hányszor vehetsz részt próbavásárláson.

A ClientFirst-el való együttműködéshez szükséges, hogy számlát tudj adni, illetve diák- és nyugdíjas szövetkezeten keresztül is lehet csatlakozni hozzájuk.

Ha megfelelsz a feltételeknek, van hozzá szabadidőd, és érdekel az ilyen jellegű munka, akkor érdemes lehet regisztrálni, és kipróbálni, hogy mennyit kereshetsz vele. Egy másik hasonló próbavásárlós oldal a Helion Research, érdemes annak is adni egy esélyt. Fontos, hogy ez utóbbi oldalon csak akkor kapsz fizetős lehetőségeket, ha a profilodat teljesen kitöltöd.

Ha pedig más online lehetőségek is érdekelnek, ahol pénzt kereshetsz a véleményeddel, nézd meg ezeket az oldalakat is!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása